Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla 1.4

Nem tudom eladni :)

Ez a 9. saját autóm, volt 3 céges is így akkor a 11. amit volt alkalmam megismerni.

Illetve ez most is meg van... ki tudja még meddig?!

Használtam vettem, vezetett szervizkönyvvel, 7 évesen. Azóta 165000km ment bele, ez idő alatt egy nagyobb baja volt, a bal oldali féltengelytörés. (Toyota hiba) Se előtte se utána semmi váratlan, vagy ami nem forgó/kopó kategória. Tényleg semmi, illetve pár apróság, ami a "korral" jár . (Lámpák kopottak, az antenna alján a dísz karika elöregedett, csupa olyan amit pár ezer forintból megoldasz, ha zavar)
Olajat 10000kilométerenként lecserélem, és ennyi.

Sajnos semmi tűzijáték, elvisz A-ból B-be és kész.Dög unalom.Városban elég az 1.4, autópályán éppen vállalható, ott már hiányzik pár ló. A szélzaj és a motorzaj is éppen elviselhető még a pályán.

Látok bőven 300000km feletti példányokat, szerintem még pár évig még lesz. Nagyon eladnám már, de a józan ész (és a feleségem )nem hagyja.
Talán veszek egy "picit" fiatalabbat mondjuk 1.6-ost és azzal temetnek el... vagy hétvégi autónak valami izgalmasabbat, amit nem árulok el senkinek!

- Bal féltengely

Barátom és én

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Következő autója? Toyota
Verdikt (9.3/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)