Megvan benne minden, mint egy szeretőben
Bár nem régota van meg az autó, mégis úgy gondolom jó vásárt csináltam és kiszolgálja az igényeimet. Naponta használom munkaba menet, ami 60km oda-vissza, viszont hosszú távon is jól teljesít. Mivel benzin motor, ezért ha nem vigyáz az ember, akkor megugrik a fogyasztása az autónak. Szóval csaqk megerősíteni tudom jópár előttem szóló hozzászólását mi szerint a gázzal csak óvatosan. Tapasztalatom szerint négy személlyel - 7 évesen - 180 után még mindig gyorsul - persze lomhábban. Ha megpakolod + négy személy, akkor 150 körüli a vége nálam. Ebben az esetbe azért éreztem, hogy kevés az 1.6os motor.
A váltó eleinte furcsa volt, mert más autókhoz képest egy kicsit balra vannak a sebességek. Ugyanakkor könnyen veszi a fokozatokat és rövid a váltó útja. Egyedül a hátramenet fokozat nem tetszett, mert az ott vigyorog az ötös mögött.
A klima manuális benne - talán ezt vannak, akik fapadosnak gondolják -, azonban nekem teljesen megfelel - különben az autoklimától fáj a fejem. A szükséges elektromos ablak, visszapillantó tükrök állítása...stb. elektromos.
Prémiumként van egy napfénytető. :D
Összegezve teljesen meg vagyok elégedve és könnyen elképzelhető, hogy a következő autó is Toyota lesz.
- Az autót viszonylag olcsón vettem és kipróbáláskor nem tapasztaltam semmit. (Persze gondolhattam volna, hogy valami nem stimmel.) Aláírtuk az adás-vételit és átadtam a pénzt. Hazafele menet furcsa hangra lettem figyelmes, mint amikor a dízel motor kopog - mindezt egy benzines motornál??? - gondoltam magamba. - Kettő hét mulva beadtam márkaszervízbe, gondoltam nézzék át rendesen. - Hibalista: - - hátsó féktárcsa, fékpofák cseréje - Nem mondom egy kicsit sokba került és a teljes - nagy - szervíz, viszont azota nem is jelentkezett a fenti hang.
Az autót Németországba vettem és itt vittem el szerelőhöz: Auto Ruhl - Frankfurt. Öszintén ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó kiszolgálást kaptam.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Corolla (talán Verso) |