Megbizhatoság középkategoriában
A kocsi 2005ben lettvásárolva 0-km éteresen.Amérete jocskán megnött az elözö corollákhozképest impozánsabb darablett ez jol megmutatkozikabelsejében ,eza elsö modell amivel a corolla szakitott a jóöreg japán belsö (dizájnal ) uj formákat fedezhetünk felabelsejében is .Szembetünövolt hogymikor beültazember nemlehetett a müszerfalon semmitlátni ,mivel háttármegvilágitásosvolt ez nagyontetcett.A belsö anyagok jolviselkedtek az idösorán nemnagyonkezdett el zörögn csörögni ésa kidolgozásukis jonakmondhato.Akaroszériávalsemvolt semmi gond a hátcso lökhárito kicsit gyengének bizonyult 1tolatásorán elégé hamar összegyürödött de ezenkivül semminetörténtafémszerkezettel ,a karoszéria megbizhatonakbizonyult eztisleteszteltem 80km/orával beszáltam 1betonárokba és élve kiszáltambelöle kisebb nagyobb törésekel megusztam .A kocsi ra ez nemondhato el de maszivan állta a becsapodást .A motorja kivállo megbizhato semmi bajanemvolt az 50e kilométeralatt.szerintem ehez a kasznihoz kicsit gyengének bizonyulteza 110le deazért remekül repitette ha az ember kicsit forgatta 200km-eres végsebesség voltvele elérhetö.Öszegzésként aki szeret a megbizhato középkategoriás autokat akor anak ajánlom a corolla sedánt.
- csere:fégbetétek, féktárcsa,pollenszür,izzok ,
toyota mayer