Megbízható, kiforrott technológia Japánból!
Kiváló megbízható alacsony fogyasztású autó egyenesen Japánból! 193.000 megtett kilométer után bátran nyilatkozom, hogy a Corolla engem soha nem hagyott cserben. Kiváló fogyasztása: városban 5,2 autópályán 130 körül 5 liter körül fogyaszt. A motor a maga 90-en lóerejével nyomatékos, átlagos vezetési stílusnak tökéletesen megfelelő. Ami fontos, stabil láncos konstrukció, kiváló fogyasztással. A belső tér átlagos, az ülések kényelmesek, jó oldaltartással. A futómű kicsit németes, de soha semmi nem kotyogott, zörgött benne. A csomagtartó szerintem pont elég egy átlagos 4 fős család számára. Többször megjártuk vele Erdélyt, Olaszországot de elfértünk benne.
Ami nem tetszett az a kilométer és fordulatszámmérő eléggé konzervatívra sikeredett és amikor felkapcsoltam a lámpát akkor halványabb lett, viszont ha kikapcsoltam erősebb lett a fényereje.
Összefoglalva, ha rendben tartja az ember az autót ezek ésszerű használat mellett elnyűhetetlenek, persze fontos, hogy Japánban készült modell legyen, mert sajnos Törökországban is gyártották.
Soha rosszabbat senkinek!
- Semmi!!!!! 193.000 ezer kilométer alatt amelynek a nagy része a Budapesten lett belerakva semmi nem romlott el!
Először márkakereskedésbe, majd megelégeltem a horribilis szervízdíjakat és utána hozzáértő magán szervizbe hordtam.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 193000 |