Megbízható családi autó
El?z? autó Toyota lévén meg sem fordult a fejemben, hogy más legyen a következ? autóm mint egy új Corolla. Mivel már sajnos nem gyártanak Liftback karosszériájút így megfelel? csomagtartó méretet csak a kombiban találtam. Az elején picit tartottam t?le, hogy Törökországban gyártják, de eddig (3 hónap) semmi negatív tapasztalatom nincsen. Picit lassabb és többet fogyaszt mint a korábbi 1.6-os, de ez várható volt egy nagyobb karosszériánál.
Így három hónap után annyit jegyzett meg a menyasszonyom, hogy "Igaz most már csak kombit veszünk" :) Szerintem ez mindent elárul az autóról.
Egyedüli negatívumként annyit említenék, hogy a gyári Bridgestone gumik egy halom s*arok 8000 km után f?részfogas kopás van rajta. A Toyota csak széttárta a karját, hogy tudják, de nem tudnak vele mit csinálni. A Bridgestone területi képvisel?je is tud a problémáról és azzal magyarázta, hogy valamilyen alapkeveréket kihagynak ebb?l az els? szériás gumikból és ezért el?bb megy tönkre :( Mondjuk ez nem veszi kedvemet az autótól csak egy kicsit kellemetlen.
Mindenkinek csak ajánlani tudom akik megbízható kényelmes családi autót szeretnének.
- Semmi
Ju-Ko Kft. Nyírpazony
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Corolla 1.6 Liftback | Következő autója? | Avensis 2.2 D-CAT Wagon vagy Corolla Verso 2.2 |
Verdikt | (8.7/10) |