Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla 1.4 Terra

Kicsivel átlag fölött

Az autó motortérfogatához és súlyához képest fürge, nem tobzódik nyomatékban, de pörgetve jól gyorsul. F?leg légkondi nélkül, az rengeteget fog rajta. A fogyasztással meg vagyok elégedve, átlag 5,5-6 liter, Budapesten, autópályán, országúton használva. Persze autópályán 150-160-nal légkondival akár 8 liter is lehet. Az zavar, hogy a m?szerfalon a rádió körül nyiszorog a m?anyag, f?leg nyáron, egyébként rendesen össze van rakva. A csomagtartó lehetne nagyobb, viszont a hátsó ülés lehjtásával teljesen sík felületet kapunk. A váltó, kormány precíz, a fék hatásos. Nagyon tetszik a design-ja kívül-belül.

- Eddig nem romlott el rajta semmi úgy, hogy ne tudtam volna használni a kocsit. Viszont voltak apróbb bosszúságok, amit garanciában megjavítottak. Az egyik leveg?beöml? torok, ami el volt repedve, ezért az autó hangosabb volt egy kicsivel. Ezt a békéscsabai szervízben észre sem vették, csak Szolnokon hívta fel rá a szerel? a figyelmemet. A másik a kupplung illetve a sebességváltó. Mind a kett? nyikorgott, f?leg hidegben, de ezt többszöri nekifutásra sikerült a szervíznek sprayvel megoldania.

A békéscsabai és a szolnoki szervízben jártam vele.
A 6-os szervíz osztályzat a 2-es békéscsabaiból és a 10-es szolnokiból jött össze.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Előző autója? Peugeot Következő autója? valami kis dízel, talán Toyota
Verdikt (6.6/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)