Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla COROLLA-COMBI.1.4-es.

Japán csoda: törököt fogtam

- Figyusz és ez nem kamu.Pesten vettem a vasat és én 200km-re lakom.Vétel után irány a kut megtankolom tökig ahogy kell majd itthon ujra a végeredmény 10.5-öt beszlopálta mint kisgyerek annya csecsbinbóját.100-120-nál jobba nem bántotta a drágámat. Mert ugye elég drága.Azonnal a szervizbe,hogy itt valami árulás van a O-ás lisztbe.Ijen ojan mérések,semmi gáz mondja a szerel?,majd összekopik.Mindez 2500ft egy garanciális vasért.Majdnem dobtam egy hátast hogy igy meg ugy de a mérést konkrétan CO-mérés és az agyra való rákapcsolást fizetni kell.Nesze neked garancia.Azótais városba a 9-et megeszi.És nem vagyok hozzá durva,ezekután az els? olajcserére félek elmenni mibe fog ez kerülni.Hát nem DURVA?.

PÉCS.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? PASSZAT Következő autója? Amit már vizzel fogok tankolni és jóval olcsóbb.
Verdikt (6.3/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)