H?séges szolgáló
Szegénykém, nincs jó helye nálunk. Egyrészt sok ember vezeti, persze mindenki máshogyan... Másrészt a két év alatt kétszer tört össze. Nem koccanás vagy valami lájtos, hanem tényleg össze. El?ször 2 hetes korában es?s napon egy "mi autónk" csusszant bele hátulról, benyomódott tank, megroggyant kasztni... A szervíz perfektül megcsinálta, észre sem lehetett venni. A második alkalommal ránkugrott egy állat. Mármint tényleg egy sz?r?s barna valami és nem egy kopaszer?s :-). Asszem szarvas. A csattanás után csak azt láttam, hogy nem úgy áll elöl vmi, ahogy kellene. Mivel a vezet?oldalom kiszállni nem tudtam, kimásztam a másik oldalon és csak b?gni tudtam (n? létemre lehet nekem ilyet). Minden létez? eltört, elrepült és marhára nem úgy nézett ki ahogy kellett volna. De a szervíz itt is csuda jó munkát végzett, nem lehet észrevenni, virgonckodik, lehet hajtani. Szóval szerintem tökéletes, ha sietni kell és akkor is ha az ember csak úgy utazgat vhová... Ha nem jön több vis maior akkor szeintem útra lehetne kelni vele a világ végére is.
- Eddig két balesetet élt meg, a szükséges javítási költségeken kívül az ég világon semmi baja nem volt.
Toyota Göbölös
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |