Funkcionálisan tökéletes, kényelmesen vezethető
Funkcionálisan tökéletesen megfelelő, használható cikk. Ráadásul könnyen alkalmazkodik a környezethez: Városi, főútvonal, autópálya. Mind a három terepen kényelmes vezetést biztosít.
Idén márciusban vettük ezt az autót, az Auris előtti "Szórjuk ki őket..." időszakban. Így már az ÁR-ÉRTÉK arány jelentősen javult, mivel olcsóbban lehetett hozzájutni, mint amilyen árakról korábban szó volt. (Ha azon az áron vettem volna, nem kapna ennyi pontot!)
A kényelem, külső szempontjából átlagos.
Megbízható, de az összerakás nem a legjobb (Anglia). A kereskedésben azt mondták, hogy az angolok ilyen szarul szerelnek, de főleg a Yarisoknál jön ez elő. Na ezzel én nyugodtabb nem lettem. Középső konzolnál rés, hátsó zajok rendszámtábla miatt, kissebb kattogó hangok a csomagtartó, motor felől. (még csak alig több mint 10000 Km-nél) Párásodik a fényszóró, alapból karcos (belülről) műszerfal. Ezek csak apróságok, de bosszantóak. Főképp azért, mert ezekkel hiába reklamál az ember, semmit nem csinálnak vele. Kb. annyit mint a nyikorgó fékekkel, ami nem hiba, csak idegesítő. Persze kaotikusan csak időnként felbukkanó jelenség.
Teljesítmény tekintetében megfelelő, viszont ahhoz hogy rendesen lehessen vele közlekedni, min. 3000-es fordulaton kell nyomni. Ebben az esetben viszont fogyaszt is rendesen.
Fogyasztása városban ISZONYATOS! (10 körül egy 1.4-es motor?!?!?!) Autópályán is tempósabb vezetésnél fogyaszt, úgyhogy nekem elég magas fogyasztás jön ki mindig, az mondjuk igaz, hogy sima főúton, 110-120-as tempónál 6 liter körül fogyaszt. Tehát fogyaszt kevesebbet is, ha DEFFENSIVE vezet az ember. Én nem vezetek DEFFENSIVE...
Szervízben az első kötelező sima ügy volt, gyorsan megvolt.
- Semmi
- 15000 kötelező szervíz ára: 26000