Finom járgány
Második Corollám, az első egy 5 ajtós benzines volt. Azt se bántam meg, de ez mindenképpen előrelépés. A dízelmotor egy gyöngyszem, nem túlzás szerintem ezt állítani, nagyon keveset fogyaszt, pici odafigyeléssel simán 5 liter alatti átlagot is lehet autózni, emellett kifejezetten finoman jár és csendes, és lökettérfogata ellenére igen jól mozog az utakon. A futómű jól tapad, elegendő a komfort és az úttartás is. A váltó rendben van, a fék is, a helykínálat úgy szintén, a felszereltsége (Terra +) tartalmaz mindent, amit kell. A ráncfelvarrott változatban korrigálták az első széria néhány hiányosságát, ami megmaradt, az a tompított fényszóró gyengesége. Ezért kár, mert különben azt mondanám, hogy még mindig etalon jármű a kategóriájában. Vannak sportosabbak, tágasabbak is, de a Corolla mindenben igen jól teljesít, mint írtam, a kivétel a tompított fényszóró hatásossága. Érdekes mert a távfénnyel még a holnapot is látom, az kifejezetten erős.
Remélem a kedvező tulajdonságok mind megmaradnak, és ebben a Toyotában sem fogok csalódni.
- semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |