Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla 1,4 VVTI

Fent hordja a kocka farát

Nagyon szép,már amennyire egy kubista mű is az.Nagyon megy,ha szépen megkérem,igaz ilyenkor csipeget is.(7,5-ös átlag főleg városban nem rossz,de pályán szeret inni)Alapvetően szeretni való,de tudni kell,ez életem első új autója.Viszont korábban komoly autókölcsönző cégnél dolgoztam,ahol csak 15-25 ezerig futottak az új autók,és az ottani palettán(Astra,Megane,Civic)nem volt jobb a kategóriájában,sem eggyel fölötte,igaz azóta eltelt néhány év(3).Bosszantónál komolyabbnak tűnő hibája a szélérzékenység,a 140-160 körül jelentkező visítás,aminek okára nem jövök rá,de olyan mintha rossz ajtószigetelésből adódna,és a szerintem gyenge kanyarstabilitás,ami viszont nem a magyar utakra tervezett futómű és a gyári,gyenge négyévszakos Michelin gumi átka.(A "futoműpuhító"téli abroncsokkal követi a kanyart mint a gyorsvonat)Hátra kilátás:0.A feleségem utál vele parkolni.Radar ajánlott.A Toyota Corolla is ajánlott,de érdemes lehet komolyabb kivitelt választani.(Jobb gumik,több extra,jobb összeszerelés,kevesebb magyar szervizes buher)

- Tompított izzók felváltva kiégnek,elinduláskor erős kattanás(állítólag szervó),úthibákon,hosszanti vályúkban erős nyomkövetés,gyorsan kopó fékbetétek,kapcsolók háttérizzói kontakthibásak,...nagyjából ennyi,igazából semmi komoly és 60 ezerre nem is túl bosszantó.Főleg,hogy garanciális+ingyenes kötelező szervíz akcióban vettem.

Super Vác,a harmadik szervízvezetőnél feladtam(tudniillik nem volt meg a bizalom),sajnos akadt turpisság is,hiba is ,hülyének nézés is.

Super Újpest eddig még jó...,eddig még jó...

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? Corsa 1994,1.4i Következő autója? Kisnagy?új Corolla?
Verdikt (7.4/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)