Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla 1.4 vvti

Ez NEM az a Toyota!!!!!

Egy Swift után vettem. Nagy volt az öröm, szép, tágas, megbízható! Azután nem találtam a helyem. Egyszer?en lehetetlen hosszú távon beállítani az üléspozíciót, mivel a kormány csak magasságban állítható és messze van.(176cm vagyok) A tompított fény semmit sem ér, a Swifté szerintem jobb volt. Az el?z? tulaj írt képeslapot, hogy nagy becsben volt az autó, a 60.000-es szervíznél mindet kicseréltek, reméli meg lessz becsülve.(kereskedésen keresztül vettem) Mindent összevetve csalódtam, mert a fék állandóan nyikorog, szervíz szerint nem lehet mit csinálni vele?!? A 75.000-es szervíznél kiderült, hogy miért hangos a motor, hibás a légbeöml?!! EGY PRÉSELT, ÁLLÍTÓLAG M?ANYAG ALKATRÉSZ!!(90 ezer HUF) B*szd meg. Mivel azt mondták, hogy a motort nem károsítja, egyenl?re marad, bár egyre hangosabb, egy szaki szerint valószín?, hogy a teljesítményt is visszafogja, a fogyasztás egyenl?re jó. A váltó 1 és 2 fokozatba váltáskor néha megnyikkan, ezt már meg sem fogom kérdezni, hogy miért lehet, ha végleg tönkremegy majd cseréltetem. Egyébként bár valóban jobb az összeszerelési min?sége mint a Swiftnek volt sajnos állandóan zörög és nyöszörög, bár törve egyáltalán nem volt.(egy Toyota legyen csendes!)
Igazából már bánom, hogy ezt vettem meg, biztos, hogy jobban jártam volna egy Volvóval.

A megbízhatóságra azért adtam ennyit, mert egy Toyotának ennyi km-el TÖKÉLETESEN, BÁRMILYEN HIBA NÉLKÜL kellene üzemelnie. Legels? autóm egy Fiat Uno volt, 1987-es 1.7 D-s, az 13 évesen produkált ilyen dolgokat, de ott nem lep?dtem meg rajta, amit kellett költöttem rá, de sehol sem hagyott ott és csak 2x nem indult, -25 fok alatt, mert már elég kopott volt a motor. Most kérdem én hol itt a min?ségi különbség????

Ja igen, majd elfelejtettem az el?z? tulaj 50000 km körül cseréltette az els? fékbetéteket és tárcsákat!!!! Ha megbecsülte, akkor miért kellett?? Vagy ez is a japán min?ség??? Én nagyot csalódtam.

- Tompított izzó
- Légbeöml?
- Valami a váltóban??

Fenntartási költség (1) Évjárat 2002
Megbízhatóság (1) Vezetett km 12000
Előző autója? Swift Következő autója? Volvo V70 2,5 TDI egy jó példány ha lessz pénz cserélni
Verdikt (3.6/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)