Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla 1.4 VTI, 3a HB

Emlékezni fogok rá, pedig semmi extra

Ez a sokadik új autóm. Eddig a vezetési élmény és a forma/anyag volt a meghatározó. Aztán valahogy becsúszott ez. Eleinte nem nőtt a szívemhez, aztán 70-80e km körül az ismerősök elkezdtek panaszkodni az autóikra. Akkor már tudtam, mit szeretek benne. Van autód és nincs sok plusz gondod. Ez nem rossz párosítás. Kár, hogy a legenda befejeződött, a Toyota őrültek szerint. Igaz, az Auris engem sem győzött meg.

- 25-28e km között elkezdett nyikorogni a műszerfal. Melegben kevésbé. Ördögi, magyarázat nincs, a szerviz nem hallott egészen addig semmit, amíg a garancia le nem járt :-)
- Baloldali tompított kb. 8x lett cserélve. Gondolom, konstrukciós hiba. Érzésem szerint túlmelegszik a lámpatest.
- A rovat szerint ezt készülök bevállalni az új autómnál is.

Reálszisztéma Buda. Kemény gyerekek. Időnként csak az egyik fékbetétet cserélik ki, de persze kettőt számláznak. Emiatt + a fenti nyikorgásos sztori miatt le is szoktam róluk.

Toyota Mayer. Ajánlották, kipróbáltam, eddig minden ok. Lehet velük kommunikálni.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? Navara Következő autója? Fiat Bravo 1.6 Mjet
Verdikt (6.7/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)