Egy balek, aki bed?lt a japánoknak
szóval nekem egy 2002-es 1.4-es toyotám van. El?tte golf IV-em volt. 1.4-es. Eladtam mert már négy éves volt (én hülye). Ekkor úgy döntöttem nem veszek mégegyet mert már unalmas lenne. Változásra vágytam (kár volt). A corolla formálya megtetszett. Tényleg szép. Mindenkit?l azt hallottam hogy az 1.4-es golf lusta lomha. Majd a toyota! az egy versenygép lesz hozzá képest. Hát nem. A golf 75 ló a toyota 90. Itt valaki hazudik vagy a toyota vagy a volkswagen. Gyanítom hogy a toyota. Nincs érezhet? különbség. S?t végsebesség is ugyanaz 180 km/h. mindkett?. Emellett a golf sokkal jobb min?ség?nek éreztem. Lehet érezni már az ajtó csapódásán hogy abba van anyag. A fogyasztás a toyotánál mindenhól egy lityóval több. Város kb. 9 lityi. pálya 7.5-8. Ezzel nincs is gondom kit érdekel az az egy lityi. De akkor ne akarják elhitetni micsoda modern technika stb. Ha ez a modern tehnika. Akkor nekem jó a régi elavult szar is. Már alig várom hogy vigye el valaki. Hogy vegyem az ötös golfot. Tényleg nem kell valakinek egy jókis corolla?
- hála istennek csak az egyi ablakmozgató motor. Bár nem volt túl olcsó.
márkaszervízbe soha
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |