Corolla 1.8 TS TTE Egy sokak által nem ismert ékszer.
Ez egy olyan Toyota ami még élményt ad az embernek nem úgy,mint a mai társai.Családi autónak is lehet tartani 5ajtós mivoltából adódóan.A motorja a lényeg ha úgy akarom, teljesen hétköznapin tudom használni akár 60nál simán fölrakom 6.ikba és akkor szinte alig pörög a motor.Ha meg olyan kedvem van akkor elpörgetem 6000 fölé és akkor jön egy igazán egyedi dolog, amit más autók nem igazán produkálnak már ekkor, ez úgy megindul hogy az utasok arcára mosoly ül.Ez egy egyszerű szivó benzines motor amiben kevesebb a hiba lehetőség, mint a hasonló teljesítménnyel megáldott turbós társainál, nem beszélve a magyar gázolajat nem igazán díjazó dízlekénél.A váltójáról írták többen hogy akad reccsen stb.Én azt gondolom,hogy ezzel a kocsival meg kell tanulni újra váltani nagyon precíz,pontos megvezetett váltója van, amit arra terveztek,hogy villámgyorsan be lehessen pakolni a következő fokozatba.(Nem szereti a tökölős váltást)Hibáinak egyedül azt említeném,hogy átlagnál keményebb futóműve miatt már itt ott amott zörög hidegben a műszerfala illetve,hogy autópályán igencsak pörög a motorja ami nálam azért zavaró,mert egy igazán karakteres kipufogó rendszer van alatta.:)Egyszóval ezt az autót annak ajánlom aki kerülni szeretné a feltűnést, ugyanakkor egy olyan páratlan motorral rendelkező gépkocsit szeretne amit nagyon sokoldalúan lehet használni.
- Semmi eddig.
Toyota Miskolc
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra Twinport | Következő autója? | Mivel nincs most már normális Toyota ezért Accord talán. |
Verdikt | (8.8/10) |