Autók » Toyota » Corolla (2002-2006)

Corolla Toyota Corolla 1.4 Benzines VVT-I

Az én kis drágaságom!

IMÁDOM!!! Semmi nem romlott el rajta ezidáig hál istennek és remélem ezután is megtartja a jó szokását. 5 honapja vettem ezalatt tettem meg vele a 15000 km, végig kifogástalan volt. Fogyasztás kényelem első osztályú finoman kezelhető minden ugy működik benne ahogyan kell!!! Precízen!!!!
Nagyon szeretem. Ez előtt volt Toyota Yarisom(amit kényszerből kellett eladnom), Peugeot 206, Skoda Felicia saját tulajdonban és ez mellett a munkám végett naponta használok opel astrát, vw passatot, transportert sok tizezer kilométert vezettem az előbb felsorolt autó tipusokkal de a Toyota Corolla mellett mind elbujhat és még egy lapon sem lehet vele említeni ezeket az autókat. Leggyalázatosabbak szerintem az opelek és vw-nek. Jöv héten viszem szervizbe olajcsere olajszűrő csere! Slussz! Remélem az elkövetkezendő években is sikerül egymást boldogítanunk és a jövőt illetően is hasonlókat fogok tudni elmondani RÓLA!

- Semmi nem romlott el rajta ezidáig.

Toyota Mayer A szerelő nevét a jöv.héten.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Peugeot 206 Következő autója? Toyota
Verdikt (8.7/10)

Toyota Corolla 2002 (2002 - 2006)