1.4-es ékszerdoboz...nőknek
Második autónak vettük cégautó mellé a páromnak. Elsőre a Toyota-hoz mentünk, egy Carina E-vel szerzett nagyon jó tapasztalatok alapján. Aztán hamar el is jöttünk az árak miatt. Két hónapig jártuk a kereskedéseket egy dunántúli nagyvárosban, és rá kellett jönnünk, hogy minőségben ( ügyfélkezelés is ) nincs párja a Toyota-nak. Ezért lett a családban a második autó egy Corolla.
Az autó, mint egy ékszerdoboz, szép is, a minősége kifogástalan, talán köszönhető ez annak is, hogy Japán összeszerelésű. Az értékesítő azt mondta, hogy kb. minden 10-ből csak egy az, szerencsénk volt.
Úgy gondoltam, hogy a feleségemnek bőven elég arra 97 ló, hogy a gyereket elvigye a suliba. Neki elég is, én kicsit gyengének tartom a motort. Szinte csak városban használva 7 litert eszik átlagban százon.
A feleségemnek nagyon kényelmes vezetni a 165 centijével, nekem nem a 180cm-hez. Ugyanis nem lehet tengely irányban állítani a kormányt!!! Majdnem dobtam egy hátast, mikor rájöttem. Mikor befizettünk az autóra, én bele sem ültem, úgyis az asszonyé lesz felkiáltással. Azért 4,3 misiért szerintem bele kellett volna férnie. Kinézetre kicsit alul dizájnolt a szakáll rész. A sebváltó jó, a fék is, bár nagyon hirtelen kezd el fogni.
Három év alatt 17000Km-t sikerült állni vele a fűtött garázsban. A fél rokonság és a baráti kör nagy része arra vár, hogy mikor adjuk el.
Egy kifogástalan minőségű női autó, a feleségem imádja, én meg kibírom azt a néhány kilométert, amikor nagyritkán elmegyek vele tankolni. Még jó is lehetne, ha lehetne tengely irányban állítani a kormányt. Magasabb férfi ember válasszon mást.
Ha a feleségem pontozott volan 10.0 lenne a végerdmény!
- Semmi
Toyota Győr
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Carina E 2.0 GLi | Következő autója? | Ford Mondeo Ghia 2.0tdci Aut. |
Verdikt | (7.8/10) |