Teszi a dolgát
Azt mondták megbízható. Szerencsére elhittem, és be is váltotta a hozzáfűzött reményeket. 135 000 km-el vettük, ez több is lehetett korábban ismerve a hazai gyakorlatot... most hagyta el a számláló a 365 000 km-t.
Közel 6 éve használom napi 130km-t ingázva, plusz a szokásos családi programok stb. Nem hagyott ott sehol.
Akkut 11év után cseréltük ki, klímához nem kellett még hozzányúlni.
A hibalistán kívül, a check engine 3x villant fel, ebből 2x a légtömegmérőt jelezte, amit tisztító spray használata megoldott. 1x a katalizátor hibájára utalt. Ez, azóta sem jelentkezett.
250 000 km után kezde el érezhetően fogyasztani az olajat, ami 3 liter/15000 km-t jelent. Szerelő újra gyűrűzést javasolt. Megoldás lehet az olaj utántöltés + olajszűrő csere is(sic!).
Hidegen, egy ideje kopogó hangot hallat, ami elmúlik, ha elérte az üzemi hőm.-et. Természetesen, ennyi km után volt már kuplung és fék(elöl, hátul) csere is.
Korrózió ütötte fel a fejét pár helyen, ahol felverődés volt, vagy a csomagtartó alján, a lemez élén, de ez más kamaszkorú autóval is előfordulhat.
Mindent egybevetve erősen kell gondolkodni, mire cseréljem, majd le...
- 2db gyújtótrafó, 2db kutyacsont, ablakemelő kapcsoló kontakthiba, vezetőoldali ablakemelő kapcs. keret eltörött, hátsóülés ledöntéshez használt zár elromlott
ismerős
ismerős kollégája