Kezes bárány
6 évesen vettem, 2 évvel ezel?tt, eddig 18e km-t tettem bele. Opel Astra F után a hátsó ülés kicsit sz?kös, elöl viszont több a hely. Elképeszt?en finoman és csendesen m?ködik mind a motor, mind az összes kezel?szerv. A kocsi a motor méretéhez képest jól megy, jól is gyorsul, rendkívül keveset fogyaszt, és még szép is. Élvezet beleülni, csak kicsit mélyre kell mászni. Ez kívül is igaz: vigyázni kell a magas járdaszegélyekkel, meredek garázsbehajtókkal.
Az eddigi fogyasztási maximum 8,1 volt télen városban, a minimum pedig 4,8 országúton, összességében városban 7 liter körüli, városon kívül 6 liter alatti adattal lehet számolni.
A szervizelése a közhiedelemmel ellentétben nem drága: több tízezer forinttal olcsóbb, mint az Opelé volt! A tolvajok nem kedvelik túlzottan, én azért tetettem bele lopásgátló eszközöket.
A felszereltsége (Harmony) elég puritán, a puritánság azonban nem terjed ki sem a min?ségre, sem a biztonsági felszereltségre, mert alapárért jutott mindenkinek fejtámla is és 3 pontos öv is. Voltak természetesen ennél magasabb szint? fokozatok is, oda jóval b?ségesebb felszerelés jutott. Tetszik, hogy nem komor fekete a bels?.
Családi ok miatt 2 év után el kellett adnom. Azóta is megbámulok minden kereklámpás Corollát az utcán...
- Csomagtartózár, elkoptak a lamellák Csere: 11.000 forint.
Toyota Super (Újpest)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |