Autók » Toyota » Corolla (1997-2002)

Corolla 1.6 VVTi

Kényelmes, gyors, megbízható kisebb idegesítő hibákkal

Kényelmes, gyors, megbízható kisebb idegesítő hibákkal. A VVTi "csoda-motortól" nem vagyok elájulva, időnként csöndes és nagyon jól megy, de van hogy csak ordít a motor és alig húz. Ja... és új korától kezdve csörög a motorja (előgyujtás) de nem nagyon tudtak vele mit csinálni. Ettől függetlenül nagyon meg vagyok vele elégedve, a töredékét kell rákölteni mint a régi Feliciámra. Első fékbetétet 170e km-nél cseréltek először, hátsót tárcsával együtt 150e-nél. Egy 15e-es szerviz átlagosan 30e-ből kijön, a vizsgáztatásra is keveset kellett költeni.

- motor elektronika csere (garanciális, de nem ez volt a hibás)
- motor koromtalanítás (garanciális, átmenetileg csörgésmentes lett a motor)
- hátsó ajtó teleszkópok (50e HUF!!!)
- MAF érzékelő
- vezető oldali ajtókapcsoló
- hátsó ködlámpa kapcsoló (10e HUF!!!)
- klíma feltöltés

Toyota Mayer, Budakeszi

Fenntartási költség (9) Évjárat 2000
Előző autója? Felicia Következő autója? Toyota Avensis vagy Prius
Verdikt (7.7/10)

Toyota Corolla 1997 (1997 - 2000)