Autók » Toyota » Corolla (1997-2002)

Corolla 1.3 HB 3a.

Igazi Corolla

Évek óta Toyotát használok, volt már az eggyel fiatalabb is, de abban csalódtam, úgyhogy szándékosan ilyet kerestem, a tapasztalatok alapján ez az utolsó jó Corolla. 1-2 hónapot keresgéltem amíg sikerült megtalálni az Autót. Igaz a színe nagyon gáz (halványlila), de a műszaki tartalom OK. Második gazdától vettem, sérülésmentes, eredeti számlákkal, szervizkönyvvel. Először 5 ajtósat kerestem, de nem találtam jó állapotút, meg a formája még engem is minden alkalommal mellbevágott. Így 3 ajtós lett, ami még ki is néz valahogy. Felszereltsége jó: klíma, el. ablakok, kp. zár. ABS az nincs benne, így egy garnitúra 10 ezret futott gumit már sikerült elfékeznem Erre figyelni kell, mert egyébként elég jól megy. Napi 180-200 km-ert használom, de még egyszer nem fordult elő, hogy valahol otthagyott volna. Csak tankolni kell, azt viszont elég sűrűn, mondjuk amennyire lehet hajtom is a járgány, de szereti. Igazából , ha le kellene cserélnem nem nagyon tudnék helyette mai autót választani.(a kategóriából persze)

- önindító (szénkefecsere), kuplungtárcsa+szerkezet (így vettem, előző tulaj lába benne lehetett)

M+F Toyota márkakereskedés Kecskemét

Fenntartási költség (9) Évjárat 1997
Előző autója? Corolla 2003 1.4 VVT-i Következő autója? nem cserélek
Verdikt (7.7/10)

Toyota Corolla 1997 (1997 - 2000)