Ezüstös gyöngyszem
Ez az autó a nagyapáméké és ők azthiszem 1 vagy másfél évesen vették.Az autót mindenhol használjuk.Földúttól kezdve mindenhol.Födúton annyi csak a baj vele hogy kicsi a hasmagassága.A futóműn ennek ellenére semmit nem kellett még machinálni,cserélni.Nagyon bírja.A motorja tökéletes.Semmi gond nem volt vele soha.Annak ellenére h 1300 ccm még aránylag tűrhetően is viszi a nagy sedan kasznit és még így is el lehet vele járni 5-5,5-6 l-es fogyasztással.Szerintem kész főnyeremény.Nagyon rendben van az autó.A japánok nagyon tudnak autót építeni.Talán ami panasz lehet az szerintem csak annyi h hátul kicsi a lábtér(mondom én ez a magam 185 cm-ével).Én már régen vezetem..mondhatni ezen tanultam vezetni.Mióta megvan a hivatalos okmányom is arról h vezethetek, rengeteget járok vele.Imádom.
- Egy normális autón esedékes szervizeléseken (szíjak,feszítőgörgő,olaj...) kívül nem sok gáz volt vele.EZ EGY TOYOTA EMBEREK! Csak vízpumpa volt cserélve+gumik.
Eleinte márkaszervízbe volt hordva de annak drágasága miatt mostmár maszekhoz hordjuk.Itt többet kap az autó valójában mint a márkaszervízben valaha is kapott..
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |