"Ezüst nyíl"
Újonan vett autó. Akkor ez nézett ki a legjobb megoldásnak mivel elég jó áron sok extrával adták a harmony (alap)felszereltséghez képest. (riasztó, kp. zár, ülésfűtés, téli gumi szett, rádió-s magnó). Nekem kifejezetten teccik a formája megjelenése. Nem a legszebb az biztos, de bőven jó. Vezethetősége kiváló, menettulajdonsága kanyarstabilitása is nagyon megfelelő. Nem nyúzom így tényleg keveset fogyaszt. Az átlag 6 l/100 Km vegyesen. Az ülés nekem kényelmes vezetésügyileg meg elférek magammögött, bár lábnak tényleg kicsi a hely. Kuplung, kormány váltó 3-asa nagyon precíz. 1-edül néha a 2-esnél néha akad de inkább akkor fordul elő mikor sportosan akarok váltani. viszont utána már min a vaj úgy megy. 1,3-as motorhoz képest jól megy bár tényleg kis gázadásra is maximum gyorsulást ad. (tövig nyomott gáznál sem változik már) a csomagtartóból ténxleg hiányzik a világítás, viszont számunkra elegendő hely van benne. a fényszórói nem rosszak de néha inkább sárgásan világítanak mint fehéren és ez 1 picit láccik is . reflektornál ez nem tapasztalható. összevetve nagyon jó kis autó merem mindenkinek ajánlani.
- Egyedül az ülésfűtés romlott el rajta kb 5 év után hozzáteszem nem gyári de a Toyota szalon rakta bele mint ajándékok 1-ike.
Nagykanizsa Nakato mostmár Koto.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Favorit | Következő autója? | Tuti hogy TOYOTA |