Én szeretem
Családi autó! Az általános vélemény róla, hogy ronda. Szerintem nem (az újabb verzió sokkal kevésbé tetszik, mert tucat autó lett). Mondjuk kit érdekel, hogy ronda, unalmas, szürke, ha nem romlik el soha és megy mint a bolond. A sok divatmajom vegyen csak franciát, C4, 307. Biztosan megnézik majd őket, főleg mikor az útszélén ácsorognak :D. Én nagyon meg vagyok elégedve a motorteljesítménnyel is. Lehet, hogy kis igényű vagyok, beérem az 1.4-el, Biztonságosan lehet vele előzni, és dinamikusnak érzem. És nagyon keveset eszik ám! A futómű valami álom. Nem kezdte ki a sok pesti járkálás sem. Mondjuk ez is attól függ, hogy mennyire figyelmes az ember és kerüli a kátyúkat.
Na, hogy mondjak már valami negatívumot is: hátul szűk a fej- és lábtér. Ellenben a csomagtartó hatalmas.
Összegezve:
Egy nagyon jó családi autó. Megbízható, takarékos. Viszont ha akarom, akkor ugrik is (a 185-öt vitte). Hátul sajnos japánokra tervezték, ők biztosan elférnek.
- SEMMI, de tényleg
Toyota Mayer (Az olajcserét nehéz elrontani :D)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Astra (´92-es) | Következő autója? | Japán, de még nem aktuális |
Verdikt | (8.5/10) |