Egy csúnya n?t is lehet imádni!
Az ötajtós volt, a púpos hátú. Én büdösbogárnak hívtam, de csak szeretetb?l. Mert a külseje nem a legszebb, szerintem. Ronda de FINOM! Nagybet?vel.
Az 1,4-es motor nem Forma 1-be való (még akkor sem, ha a turbókorszakban 1,5-ös motorokkal vertek oda 900 lóer?t), de így is normálisan lehetett vele közlekedni. Normál zaj, olyan jó váltó, amiért a mai napig bármelyik prémium-márka gyártó megcsókolná a saját se..ét örömében, és mindehhez a "mit szólnál, ha elmennénk a világ végéig?" megbízhatóság érzete (és valósága). Az ül?lapok nekem kicsit laposak voltak, de az 1,6-os már jobbakat kínált. Nem nyiszogott, nem zörgött, egyszer?en semmi idegesít?t nem csinált, egyenesben egyenesen ment, kanyarban kanyarodott. Ma Citroen Picassom van. Nem bántam meg (eddig), de nem Toyota. Sajna a Corolla Versora nem volt pénzem, meg jóval kisebb is a csomagtere, mint a Picassoé (ez csak a lelkemnek szól). de ahogy lehet, megyek vissza Toyotába. A vélemény nem elfogult, 10 év alatt 8 különböz? autót birtokoltam (saját-céges), van mit összehasonlítanom. Az autó piaci megítélésér?l csak annyit, hogy a mai túlkínálati piacon a nem-márka használtautó keresked? konkrtétan 4 nap alatt adta el úgy, hogy a telepén 80 autó volt egyidej?leg.
- Semmi.
Toyota Kovács, Monor