csokító-ronda de finom!!!
Először Avensist akartam, de a pénzemért csak lepukkantabb darabok voltak.Faternak már fél éve volt egy 98-as 1.3 corolla.Ő mindig dícsérte és mivel eladtam az előző autómat (astra GSI) égetően fontos volt venni egy másikat.Végülis fater beszélt rá a corollára.Én kicsit fapadosnak és csúnyácskának találta, főleg a bíborlila színével, de megvettem mert kevés km és vezetett szervízköny volt benne.(a szervízben dolgozó ismerősöm ismerte is valamelyest az autót).Nem bántam meg a döntést.az 5 literes átlagfogyasztás kárpótol a hiányosságokért.Cserben még nem hagyott és ez nagy szó a GSI után!(amúgy azt sem a fogyasztása miatt cseréltem le,hanem a meghibásodások miatt)
- Az ablakmosó tartályból kivezető,a spricnihez vezető gumicső a motorháztető alatt kidörzsölődött és eresztett..Ez a csere kb. 200Ft-omba került az akvarisztikai boltban vett akvárium levegőztető cső miatt.:)
megvételkor vezetett szervízkönyve volt,de nekem nem volt rá annyi pénzem hogy a kötelező szervízekre elvigyem.Nem is kellet még sehová sem vinnem közel másfél éve,és még mindig megvan a gép.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 112000 |