Csak megy, és megy, és megy, csendesen........
Cserélni szertném, csak teljesen felesleges pénzkidobás lenne mert makulátlan az autó :)))) úgyhogy hajtom még pár évig. Problémás a hátsó ajtók befagyása ha négyen mentek sielni, de ez a legnagyobb gond :)))) Mindjárt 120000 van benne de még nem gyözték le a futómüvet a magyar utak. Olajat egy cseppet se fogyaszt, hungsúlyozom próbáltam bele 15-40es Valvoline Turbo-Vt azt nem szerette, de a 10 vagy 5-40 es szintetikust imádja, váltóba szintén csak szintetikus. megjártam vele 3szor a francia riviérát (kb 3ezer oda vissza), számtalan magyarországi barangolás, ausztriai sielés.
Soha semmi gond nem volt. Jótanács : A klimát érdemes leállás elött kifujatni mert a rossz páramentesítés miatt könnyen gombásodik. Akinek fontosabb a megbizhatóság a presztizsnél, ill. nem egy igényes(szervízigényes :))) ) BMW-t szeretne, bátran vegyen egy igénytelen ( szervizigénytelen :))) ) Toyotát
PS. Tavaly Egyiptomban nyaraltam, és kisbuszokkal vittek minket a helyiek a fakultativ kirándulásokra, majdnem mind Toyota volt, persze szakadék, ezer éves. Beültem a mienkbe el?re a müszerfal ki volt rohadva, a helyén egy sz?nyeg volt. Padlókárpit alig volt, és most kapaszkodj 752 ezer!!!!!!!! km volt az autóban én se akartam elhinni azt hittem elromlott a tárcsa vagy kett?t fordult :))) de nem valóban 752 ezer! Szerintem ez elmond mindent
- Csak a kopó alkatrészeket kellett cserélni, ill kötelez? cserék ( gyertyák, sz?r?k, olaj, fékbetét ) Ezen túl nagy valószínüséggel az el?z? hölgytulajnak köszönhet?en volt egy kuplungszettcsere, de ez is elfogadható áron történt. kb mindennel együtt ( anyag+munkadíj)
- megállt a történet 70ezer körül. (gyári mindennel )
Jimmy Újpesten. Pici Máv telepi raktárcsarnok, egy egyedül dolgozó 50 éves ex-bmwwallis szervizvezet?vel. ( kuplungcsere a váltó levételével 2 óra és egyedül dolgozik!!!!)
Reálszisztema Autó Buda
Felejt?, én mutattam meg a verébnek hol a benzinszür?, mert a "gép" szerint a motortérbe nincs, csak a tanknál. :))))) Viszont ha computert kell olvastani muszály ide vinni.l
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Lexus |