A név kötelez - az etalon
A helyzet az, hogy tényleg csak jót mondhatok róla. Volt már pár autóm, de ez a harmadik Toyotám, nem véletlenül... El?tte is volt Corollám, hasonló tapasztalatokkal, kizárólag a kora volt a válóok. Tényleg rászolgál a hírnevére: egyszer?en nem romlik el rajta semmi. Nem is tudom, mib?l tartják fenn a szervizhálózatot, hacsak nem a kötelez? szervizelésekb?l. Bel?lem mindenesetre biztosan nem... Tény, hogy az alkatrész viszonylag drága ehhez is, mint általában a japánokhoz, csak az nem mindegy, milyen gyakran kell. Egy biztos: én a kopó alkatrészeken kívül semmit sem költöttem rá. A fogyasztása lehetne picit jobb, bár ha meggondolom, hogy mennyit járok vele városban... Lehet rá mondani, hogy unalmas, meg hogy egyhangú (bár szerintem ez sem igaz), de azt, hogy nem jó, azt semmiképp. Nem akarom nagyon fényezni, nincs is rá szüksége, csak annyit mondhatok: aki egyszer japán autót vesz, hamar elfelejti a szutyok Opel-féléket (tapasztalat). Nem hiszed? Próbáld ki!
- SEMMI
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Corolla | Következő autója? | csak japán, Avensis, Galant v. vmi hasonló |
Verdikt | (7.8/10) |