"a megbizhatóság magas foka.Etalon az autogyártásban"
1997-ben úgy döntött a család hogy lecseréljük az addig is kitünöen müködö Corollát. Nem volt vele különösebb gond de időszerű volt újabbra cserélni. Akkor jelet meg ez a Kerek lámpás modell, mi az eggyel régebbit akartuk de az addigra elfogyott igy lett ebből rendelve, épp a kamionról mert az első szállitmány útban volt ide.
Alapfelszereltség (semmi metálfény, semmi extra (piros.világospiros) semmi rádio, semmi semmi csak az alapok: 5x 3pontos biztonsági övek. Vezető légzsák, szervókormány és a világvégéig is kitartó megbizhatóság)
Igy álltunk neki az autonak 1997.Augusztus 14.én. Azóta csak a kötelező szervizeket látta (meg egyszer a kipufogóst) de ha az ember csak annyira törődik vele hogy betartja az évi egy tehát 15ezer kilóméterenkénti Szervizeket akkor soha semmi baja nemlesz. még az akku is eredeti, amivel a gyárból kijött... szóval tényleg semmi.
Jellemző hogy amikor koccantunk vele (lépésben ment sor elbambulászás közben az eleje sérült egy Polo ment elöttünk, a hátulja bánta, nekünk a hütös homloklemez sérült ezt én magam raktam helyre (nemlátszik a sérülés) a lökhárito védett, lámpa nemtört, szinte semmi de a Polo jol megjárta szegény.
Nostehát oj auto bármire is. kisebb családoknak kiváló. hoszabb utakra sem volt panasz sem a kényelemre sem másra, városban is jo, az egynégyes motor elegendő bele.
200.000 km alatt ihbát nem tapasztaltunk.
költeni nem kellett rá. Még egy ilyen nincs.
Nem véletlen, egy Corolla Soha nem hagy cserben.
ezt már egyszer megirtam de hangsulyouzni nemtgudom eléggé.
TODAY TOMORROW TOYOTA
További info: pirostoyota@gmail.com
- Széria hiba: A Lámpák körül kihullik a gumi.
- DE Semmi nem romlott el rajta, jellemző, hisz TOYOTA
- Jelzem 200 ezer km és Lassan 12 év után Az Akkumlátor a Gyári eredeti ahogy minden alkatrésze.
Toyota M3 Kft - Budapest (Megszűnt, Suzuki lett belőle)
Reálszisztáma auto buda
Van hogy nagyon rendesek, amikor a kiufogon lett egy luk, ingyen átnézték és tanácsolták a sarki kipufogo szerelöt mert ott fillérekért megcsinálják.
De volt hogy elvittük és a lengéscsillapitot vagy mit fikázták, holott párezer KM-el előtte lettek cserélve azok a kopó alkatrészek, és azokal fut azóta is. (ez volt a 180.000 km.es Szerviznél)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 200000 |
Előző autója? | COROLLA (picit kocka de az is elment 278 ezret hiba nélkül) | Következő autója? | Szerintetek? (Súgok: T-vel kezdődik és oyotával végződik) |
Verdikt | (8.7/10) |