A megbízhatóóóó
Megbízhatóságban, fenntartási költségben szerintem verhetetlen. Kényelem már nem olyan jó, általában hosszú úton vezettem (300-350 km), a vége felé a nyakam lábam fájt. Ez sajnos a rövid ülésnek tudható be, hozzáteszem 190 cm magas vagyok. Formavilág is unalmas, de mérlegelnem kellett. Fontos volt, hogy üzembiztos legyen, sikerült.
Új bejegyzés 2008 02. 26: a kocsiba 233900 km van. A szokásos szervizelésen túl 215000 km-nél kuplungtárcsát kellet cserélni. Még a gyári volt benne. Kérdeztem, hogy első féktárcsát nem kellene már cserélni, a válasz nem.(még gyári van benne)
- Igazából 1 dolog romlott el rajta használatom során. A vezet? oldali ülésf?tés kapcsológombja. Ezt a szervízben kicserélték. Mást nem tudok itt elmondani. Talán még annyit, hogy a pollensz?r?t 30 e km-ként kellett cserélni (5065 Ft+ÁFA). Ez nem tudom természetes-e.
Toyota Twin Kft. Gy?r. Háát, a szerel?kkel nem volt bajom, a kiszolgálással igen. Drágák, és flegmák voltak. Id?pont egyeztetés után a megbeszélt id?ponton nem tudtak fogadni, kb 3 órát várakoztattak. Ez nem korrekt.
Autószervíz 96 Kft. Hódmez?vásárhely. Ez lenne a SZERVÍZ, nálam.
Hibátlan kiszolgálás, jó m?szaki háttér, kielégít? árak.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Corolla céges | Következő autója? | Toyota Camry, Honda Accord |
Verdikt | (7.8/10) |