A legjobb választás
Az autót 2002-ben vásároltam, 29000 km-rel (előtte is Corollám volt). Az autó újszerű volt, szinte karcmentes. A kis motorhoz (1332 ccm) képest nagyon jól ment. Fogyasztása átlagosan 6 és 7 liter között volt, mindössze egyszer fogyasztott 8 litert, amikor sietnem kellett Debrecenbe és padlógázzal autóztam 200 km-en keresztül. Évente kb. 40000 km-t autózom, így fontos, hogy az autóm ne álljon szervízben. A Corolla tényleg nagyon jó autó. A hat kötelező szervízen kívül nem kellett szervízbe vinnem, mindössze egy égőt fogyasztott el.
Az autó két személynek kényelmes, vagy négy kisebb felnőttnek. A csomagtér elfogadható (bár panaszom nem lehet rá, mert csak a zakómat tartottam ott). Amit imádtam az autóban: fantasztikusan stabilan viselkedett minden szituációban. Télen gyakran mentem "örömautózni" a 20 cm-es hóba. Szenzációs volt második teli gázzal betenni a hátulját a kanyarba a kézifék segítségével!!!!!! (sajnos az Avensisem erre nem alkalmas a VTSC miatt) Aki ilyen autót vesz nem fog mellé az tuti! Tavaly adtam el, de Toyotára váltottam: egy új Avensisre (értékelést lásd ott).
- Bal első izzó cseréje.
Toyota Mayer - Budakeszi (10+)
Toyota Meyer - Pilisvörösvár (10+)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Corolla 1.3 XLi | Következő autója? | Toyota Avensis 2.0 Sol Sedan |
Verdikt | (8.7/10) |