Autók » Toyota » Corolla (1997-2002)

Corolla 1,3

A kispolgár álma

Amiért nem szerettem: Nem volt hátsó ablaktörlője. Hiába állítgattam bármit, mindig bevertem a lábam a slusszkulcsba. (nem vicc) A lámpáinál egy szentjános bogár fénye is erősebb. Randa volt, testvérem szerint "a kispolgár álma". Az ABS hiánya megbosszulta magát.
Amiért szerettem: Ár-érték arányban a legjobb. Nem nagy autó, de 4 felnőtt is elfér benne viszonylag kényelmesen. Gyári eredeti volt benne minden és ennek ellenére, bár télen használtam és rövid ideig, nem volt vele semmi gondom. Egy szép, világos téli napon, szögegyenes úton, hirtelen fékezésnél beorsóztam vele a szántóföldre. Totálkáros lett, de a belseje olyan volt, mint újkorában. Megmentette az életemet. Mégegy. Ha nem lettem volna becsatolva, akkor már meglett volna a sírkőavatásom.

- Mivel összesen három hónapig volt meg, nem volt ideje elromlani semminek. Egy kicsit balra húzott az autó és a fékek sem voltak tökéletesek.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.5/10)

Toyota Corolla 1997 (1997 - 2000)