Vaslady
Remek autó, tényleg olyan megbízható mint amilyen híre van a toyotának, f?leg ugye a corollának, ezt még Japánban rakták össze rendben is van. Nagynénémékt?l vettük ugyhogy le volt informálva 60xezer kilóméter volt benne szóval még bejáratós volt. Elöl b?séges a helykínálat a magam 190 centimmel simán elférek, hátul persze már nem ilyen rózsás a helyzet de gyerekek nem túl magas feln?ttek simán elférnek. A csomagtartó sem túl nagy de épp megteszi. Nagyon kultúrált beltér a m?szerfal ma is megállja a helyét, négy ablakemel?, központizár.
1335 köbcentis 16 szelepes motor van benne 87 lóer? elég jól mozgatja az autót bár pörgetni kell, megrakottan hegynek fel vissza-vissza kell kapcsolni. Autópályán 150 könnyedén és még van benne, fogyasztása jónak mondható ha zavarom 140-150 8 liter, városba nemtom biztos több, de Erdélyt megjártuk 7 literes átlaggal hegyen völgyön át. Nem ártana bele egy nagyobb motor mondjuk 1.6-os, klíma de más tanlag nem hiányzik, lehetne persze nagyobb de az már carina lenne.
- Semmi de tényleg, olajcsere ilyesmi, nem autószerel? barát.
A kerepesi úti (Bp.) talán autonet gyorsszervízben egyszer fékbetétet cseréltek, gagyi vacak betétet raktak bele, elfelejtették visszarakni a betétekre a visszahúzó rugót, ja mikor elindultam nem volt fék, szóval egy nagy rakás szemét, kutyaüt? banda csak azért nem írok rondább szavakat mert úriember vagyok. :) Senkiháziak
70000 nél vezérm?szíjj csere unakatesóm segítségével a Nyíregyházi Mazda szervízben kifogástalan munka, gyors olcsó egyszóval remek. Olajcserét leveg?sz?r? cserét magam oldom meg.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | passat jó régi | Következő autója? | 97-es mitsubishi galant vagy honda accord |
Verdikt | (6.6/10) |