Autók » Toyota » Corolla (1992-1997)

Corolla 1,3 Xli 16v sedan

T?zpiros csoda!

A világ legmegbízhatóbb és legjobban szerethet? autója!1,4 milláért vettük de akkor (2002-ben) annyi pénzért jobbat nem is lehetett volna. Az autó el?életér?l annyit kell tudni hogy lel?ször taxiként használták majd kés?bb céges autó volt. na mindegy gondoltam ez mégis csak egy Corolla tehát nagy baja nem lehet. És nem is lett. SOHA egyetlen egyszer sem hagyott ott sehol, 8éves kora ellenére olyan volt mintha új lett volna a fényezése. (Kóreai gyártók ma is tudnak olyat alkotni vadi új autóra mint amilyen ennek a fényezése volt 8 évesen:D) Rozsdafoltok???? Ha egy hasonló korú opel astráról írnék akkor azt mondom hogy rendben, helyén való a kérdés de itt......:) Az autó 2 szer volt törve (nem általunk) de sehol egy t?hegynyi korrózió nem volt rajta, még akkor sem amikor 11évesen eladtuk. Mondjuk persze télen hetente magasnyomású mosóval ki lettek veretve a doblemezek talán ennek is köszönhet? volt!
Az ülések hosszabb út során sem bizonyultak kényelmetlennek pedig ez csak egy alsóközepes autó. Még öt személynek tele csomagtartóval is kényelmes és dinamikus utazást biztosított. A bels? tér kialakítása és kidolgozottsága kifogástalan!
A motor 89 lóereje els? hallásra nem t?nik olyan hajdenagynak de de ha az ember beleül akkor rájön hogy nagyonis elég NEM nagypapás vezetéhez! Autópályán 150-160-as utazótempó tudja teljesíteni de a vége 190-nél van. A fogyasztása hosszú távon 6,5-7liter városban 8liter. azt hiszem ezt a kategóriában kevesen tudják.
Akinek a megbízhatóság a precízség és a gatdaságos fogyasztás a fontos az csak ilyen autót vegyen. akinek az esetleg valami más az is maradjon márkah? mert bízhat a jelben!

- Féltengely gumiharang
- Kormánynál valami m?anyag bisz basz 670Ft(Tényleg marha dárga:)
- Kuplungtárcsa

Autószerel? ismer?s - de csak a fent említettek miatt

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Előző autója? Következő autója? Corolla 1,4 vvti