Sportos megbízhatóság
Külföldr?l behozott autó, nemtom mennyi km lehet benne, én 90.000-et pakoltam bele és megbízhatóságból jeles! (a hibalistában szerepl? dugattyúgy?r?-beégés sem az autó hibája volt alapvet?en!) Nem zörög, nem csattog, az apró zajokra baromi kényes vagyok egy autóban, úgyhogy ez tuti egyben van még nyolcévesen is.
Motor: megbízható, úgy megy, mint egy 1,3-as :-( , bár aki bent ül mellettem és nem ismeri, nem hiszi el, hogy csak 75 ló dolgozik benne, igaz, nem is kímélem, hagy pörögjön és akkor megy is.
Fogyasztás: változó. Hosszú távon, ésszel hajtva 6.3 l. Autópályán, 140-150-el 8.0 l. Hóban csapatáskor ész nélkül pörögve (természetesen zárt pályán, nem másokat veszélyeztetve!) sikerült 10 l-t is megetetni vele, de megérte!!!
Kényelem: mivel német export volt, van benne minden: ABS, 2 légzsák, szervó, légkondi, elektromos ablakok, csomagtér-világítás, állítható magasságú vezet?ülés!, deréktámasz, állítható magasságú kormány. Azt hiszem, ennyi extrával egyedinek számít Mo-on. Ja, ajtóból csak 3 van, de az jó nagy.
- Vételkor: fékbetét+tárcsa csere 36.000.- Ft
- Kötelez? 15.000-es szervizek: kb. 25.000.-Ft/szervíz
- Vezérm?alkatrészek (szíj, ékszíjak 3db, görg?k, kütyük, egyéb bizbasz)+120.000-es szervíz 126.000.-Ft márkaszervízben
- Egyszer gyönyör?en beégettem a dugattyúgy?r?ket (úgy, hogy a márkaszervízben csodájára jártak), ez 186.000.- Ft-ba fájt, de ezt nem rovom fel az autónak, mert el?tte egy forró nyári napon sikerült a Budaörs-Siófok távot kb.20 perc alatt teljesíteni, ami lehet, hogy "nem tett jót" az 1,3-as motornak ;-)
Toyota Twin márkaszervíz
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |