Megbízhatóság! Szeretem!
Nem akartam ilyen autót venni. Sok fajta kocsit nézegettem, de ilyen meg sem fordult a fejemben. Aztán egyszer csak felbukkant ez a Corolla. Mosolygó arcával alacsonyan simult a többi autó között. Szinte csalogatott. Az első kipróbálás után már tudtam, nekem nem kell más autó! Az elmúlt 3 év is azt bizonyítja számomra, hogy életem egyik legjobb döntése volt, amiben pénzt kellett kiadni. A 3 év alatt semmi sem romlott el rajta és még minden a gyári japán! Kívül-belül tipikus japán! Alacsony építése miatt nagyon jól fekszik az úton, falja a kanyarokat. Sajnos viszont sok helyen fönn akad. Szervója pontos, könnyü... nagy sebességnél kicsit érzékeny. Belül tágas, csomagtartója nagy, csak sajnos mikor meg van pakolva, a hátulja kicsit leül. 1,3-as (88 pacis) motorja és a váltóáttételezése miatt nagyon megy (eddig 198 km/h volt)! Amikor gyártották talán a legjobb volt! 100 felett kissé zavaró a motorhang, de semmi probléma, lehet hangosítani a zenén! Fogysztása nagyon barátságos! Átlag fogyasztásom még sosem ment 7 felé. Kívül-belül minőségi anyagokból, precízen összerakott autó benyomását kelti, ami igaz is rá! Szeretem és nem véletlenül vagyok elfogult ennyire! Ami a legjobb benne, 12 év után is minden ugyanolyan jól működik benne, mintha most gyártották volna! ...és nekem ez a legfontosbb! Kategória szerint értékeltem, ezért kapta mindenből szinte a legjobbat!
- Semmi.
- Csak a kötelező szíjak, olajok...
Toyota szerelő.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |