Ez tényleg a "mi" autónk
A húgomtól vettem az autót,hiszen én ajánlottam még neki ezt a típust.Több autót is hajtottunk közben,de ez mindig megmaradt.Mindig számíthattunk rá,sosem hagyott cserben!Jártunk vele külföldre autókért,még Hamburgba is gond nélkül elment,na és persze vissza.A családban mindenkinek gondja van az autókkal/német kocsik/,csak nekünk nincs:)Eddig 2x teljesen kifogyasztottuk belőle a benzint és lemértük a fogyasztását.6 l,vegyes használat mellett!!!Ez egy 114 lóerős autó,megy,jól fogyaszt és kényelmes.Sok autót vezetek,de ha egy német alsó középkategóriásból visszaülök ebbe/pedig azok jóval fiatalabbak/,tudom csak igazán értékelni a japán kocsikat.Szinte volt már az összes német márkám.Mikor tudtak ők 1.6-ból 114 lóerőt kihozni ilyen fogyasztással?Autópályán 160-180-nál 7,5 l! Ez nem kamu és nem vagyok japán-buzi sem/van egy német és egy angol autónk is/,de ez egy jó autó és kész!!!A németek állnak a legközelebb a japánokhoz és józan fejjel mindenféle nagyzolást mellőzve azt gondolom,hogy még 5 év és eljutnak a mai japán szintre,hogy Ők addigra hol lesznek?Majd megírom:)
- féktárcsa+betét,izzó,ablaktörlő gumi,akksi,középkonzol világítás,abs jeladó,csomagtartó nyitó.
Van néhány autószerelő haverom,ők oldották meg az olaj illetve fékcseréket és néhány kisebb problémát.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | sunny | Következő autója? | corolla 1.4 d4d |