Egyszer nem indult....
10 évesen vettem egy idős hölgytöl 119 ezer km-rel( ha-ha-ha), amit el is hittem volna, ha nem egy sok aranygyűrűs festett hajú pacák íratta volna alá velem az adás-vételi szerződést. Szegény autó ütött kopott volt, igénytelenül javítva a sérülések. 2003-ban 950-ezerért vettem, de már akkor láttam benne a szépet! Azonnal kerék és gumi csere ( 140e Ft), vezérműszíj,olajcs., szűrők stb. Sakuránál (135e) majd amikor láttam,hogy semmi nem romlik el rajta, akkor hosszas nyomozás után az Antarktisz bt-nél belerakattam egy vadiúj klímát ( 340e), a kopott kormányt lecseréltem momo fighter bőr-fára ( 47 ezer), madárkaki kimart fényezése motorház tetőn és tetőn kb. 300ezer ( bordó gyöngyház), kifakult lökhárító csere 150 ezer. Minden hülye rokonom azt mondta, hogy ennyiért már normális autót is lehet kapni, de ez nem igaz. Idén eladtam egy kolleganőmnek azzal a feltétellel, hogy néha még vezethetem. Szívgörcsöt kaptam volna, ha valaki létrát pakol a tetejére és benne dohányzik.
Rossz tulajdonsága, hogy nagyon hangos autópálya tempónál.
Most Avensisem van, ami csöndesebb, de közel sem ilyen hibátlan. A corolla automata váltója pedig egyenesen szenzációs. Előző tulajdonosa valószínű azért adta el, mert néha nem indult az autó, de nálam az első nem induláskor a kiváló magyar motorbénító riasztó kiszerelésével megoldódott a problema. Én minden autómból kiszerelem a riasztót, mert felesleges, egyszerübb egy Autolok-ot felrakni, azt nem birizgálják.
- kormányösszekötő pálca, egyébként semmmi,ami toyota, de tényleg.
Toyota Sakura
soha többet