Autók » Toyota » Corolla (1992-1997)

Corolla 1.4 16V XLi Sedan

Aranymetál megbízhatóság!!!!!!

Mindig is imádtam a TOYOTA márkát!Első autóm egy 1980 as Corolla 1.3DX Sedan volt,ezt követte egy 1986 os Liftback majd megláttam az álmaim autóját az AUTÓFÓKUSZ ban 1994 es fahéjbarna metál bár szerintem aranymetál volt Sedan beszéltem az értékesítővel,kipróbáltam majd megvettem.Télen nyáron elsőre indult akksit is először 2002 ben cseréltem.Lakóhelyemtől Pestre 242km-t egy huzamban tekertem le vele mindenféle fáradtság nélkül!!!!!.Bárhova gond nélkül elvitt!Volt aki azt vezetve lett TOYOTA tulajdonos mert megszerette azt a tudást amit tudott!Az 1.4 es 16V motor 88 lóereje nekem elégvolt.Tavaly beszámíttattam egy ezüstmetál kereklámpás COROLLA SEDAN1.4 16V Linea Terra klímás modellre szintén az AUTÓFÓKUSZ KFT ben.Ez még jobb!!!!!!!!!! :-)))))

- Csak és kizárólag kötelező szervíz és gumigarnitúra(téli-nyári)
- bal első helyzetjelző izzó cseréje 150000km nél

AUTÓFÓKUSZ KFT SZOMBATHELY KŐSZEGI Ú
94/514-880
Mindig tökéletes munkát végeztek!!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Előző autója? Corolla 1.3 DX Liftback 1986 Következő autója? TOYOTA COROLLA 1.4 16V Sedan Linea Terra ez van most
Verdikt (8.6/10)

Toyota Corolla 1992