Autók » Toyota » Corolla (1987-1993)

Corolla 1,6 GTI twincam

?szinte tisztelet és megbecsülés, lobogással

Három évig használtam a kis angyalkát, amely az els? saját tulajdonú autóm volt. Anno 640e forintért vettem. 125 pacit tudott magáénak. 5 ajtós liftback változat volt, nem mindenhol szép, mert el?z? tulaj törte. Még gyakran fáj a szívem utána. Sportülések, rengeteg kis m?szer. A jó kis pesti utaknak köszönhet?en volt a féltengelycsere, különben olajcserén kívül az autóba csak benzin kellett, így nekem nagyon olcsó fenntartású autó volt-hiába drága az alkatrész hozzá, három évig semmi sem kellett. A mai szebbnél szebb egyhatosokat szépen el lehetett hagyni. Hátul meglehet?sen sz?k a fejtér tényleg japános magasság. Csodálatos autó volt, bejártuk Európa sok szép országát.

- Féltengely - bontott 18000Ft

Toyota Szentendre