Autók » Toyota » Corolla (1987-1993)

Corolla 1,6 GL (105LE)

Száguldó Füge :-)

Hát az enyém lett! Toyota corolla "Hecsbek" Teljesen más típusú autókat nézegettem, véletlenül az autópiacon figyeltem fel egy másik toyotára, aztán a netr?l rátalaltam a mostani autómra.
Mikor megvettem egy 155/80R13 -as téligumi garnitúra volt rajta, na ez halál. Gyorsan lecseréltem egy garnitúra 185/60R14-es szettre. Ezzel legalább meg tudok állni egy keresztez?désnél. Az egyhatos motor valami hihetetlen módon húz, az autó is csak 970 kg, így kb. 9 Mp alatt van százon. Szuper, dinamikus kis autó. A csomagtartó nem valami nagy, de hát végülis kicsinek sem mondanám. Az autó lapos, széles, igazi japán. A futóm? elég kemény, a Daewoo Raceremmel meg sem éreztem a kátyúkat, de a toyota igencsak "szenved" a pesti utakon. Cserébe viszont valami hihetetlen az úttartása. Valamit valamiért. Ha csak nem lesz komolyabb baja, nem szertném eladni egyhamar.

- Még csak egy hónapja van nálam, így még semmi

Wholecar Kft /Toyota-Mazda-Honda-Nissan szervíz/
eddig még nem voltam náluk, de ?ket ajánlották többen is

Fenntartási költség (8) Évjárat 1990
Előző autója? Daewoo Racer Következő autója? Valami japán, valszeg Toyota, de hol van az még
Verdikt (7.7/10)

Toyota Corolla 1987