Autók » Toyota » Corolla (1987-1993)

Corolla 1.3

Miss Daisy de stabil

Vásárláskor a lengéscsillapítók hátul már rosszak voltak, ennek tudatában történt az adásvétel Kicserélése után több hiba nem volt vele, pesti utakat bírta a futómű is. 1x kellett benne stabilizátort cserélni hátul. Megjelenése nem volt valami hatalmas de ettől függetlenül szerettem. Extra nem sok volt benne :) belülről állítható tükrök valamint mindig elindult és a fogyasztása is rendben volt. Városban 7-8 liter volt de városon kívül 110km/h utazósebességnél 5,5-6 liter körül mozgott. Ha hosszú távon 110re beáll az ember akkor hegyen völgyön tartja a tempót pedig lassan 20 éves. Nem 1 sport autó ezt figyelembe kell venni. Ha az ember normálisan használja, nem hajtja ki a lelkét akkor hálás kis gép. A-ból B-be elvisz és megbízható nekem ez az elsődleges nem a külső és a lóerők.

- Fékdob, fékbetétek, gyertyák, lengéscsillapítók

Bényi László autószerelő mester
Veszprém, Jókai u. 8/b

Korrekt szerviz. Ajánlani tudom mindenkinek!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1991
Megbízhatóság (9) Vezetett km 182000
Előző autója? Következő autója? még nem alakult ki, de mindenkép japán jármű
Verdikt (7.4/10)

Toyota Corolla 1987