Autók » Toyota » Corolla (1987-1993)

Corolla 1.3 xl

Megbízható nagypapa

A kocsit egy éve vettem 170 e km-rel. Azóta csak a kopó alkatrészeket kellett rajta cserélni.
Ami jó. A kocsi megbízható, még nem hibázott, mindig úgy indul ahogy kell, és ott áll le, ahol a kulcsot kiveszem, nem ott, ahol gondol egyet. Kicsit nagypapás, nem egyszer? vele csajozni, de bárhova el lehet vele indulni és meg is fog érkezni az ember. A fogyasztása jó, 92-be ez egy csúcs volt. A gyorsulása 3000-t?l jó, 1.3 75 LE. Innent?l nagyon megindul, de a fogyasztása is.
3100 alatt nagyon nyomatékszegény,sajnos. Dízelt akartam, de a fogyasztást kompenzálja a kötelez? biztosításdifije. 1.3-1.9d.
Csak jót tudok róla mondani, ajánlom mindenkinek. Nagyon jó, hogy nincsen benne semmi elektronika, ezért üzembiztos.

- els? csillapítók gólyalábbal40e
- f?tengely szimmering 1e
- fékcsövek 3e
- gyertyák stb.
- gumiharangok

Mez?si József kecskemét, lobakon szervíz ballószögi út
MEGBÍZHATÓ ez szerel?nél ritka tulajdonság

Fenntartási költség (5) Évjárat 1992
Előző autója? vectra Következő autója? Toyota corolla vagy camry