Autók » Toyota » Corolla (1987-1993)

Corolla 1,3 XL

Az

hát jó, mesélek..eleinte az igazi doromboló kismcska hangjával fogadott..a maga korában és nemében egy csodálatos jószág volt..sokat t?rt, sokat bírt..állítom, a végtelenségig ny?het?...adható nyomoronc kezd? vezet?k kezébe, tolerálja ?ket..adható nagypapinak, nagymaminak mindenkinek aki nem a száguldás csodálatos élményét és az igazi lovacskák erejét akarja érezni..nyugodt, türelmes, bár néha kissé körülményes jószág...én azért nem nevezném sem csata sem anya sem semmilyen hajónak..bár igaz, kényelemb?l nem els? osztály de mit várhatott akkor ez ember ennyi pénzért?!?!?...a hegyeket nem szereti mászni, kifejezetten elkényeztethet? példány, de hát ez csak a gazdáján múlik...nem is tudom, leginkább egy lassúdad sárkányrepül?höz hasonlítanám..semmi sietség, csak légies mesztelen valóság...mivel ezek már tényleg elég régi darabok inkább ínyenceknek ajánlanám akik tudják ?t becsülni, mellesleg van hozzá külön kis szerel?jük, mert az öregkort nehezen viselik...rég voltak már ifjú h?s titánok..mindenesetre én kifejezetten szerettem és problémám nem túl sok volt vele (ha eltekintek az elmúlt egy évt?l...)...tényleg csak ínyenceknek..lelkük van..és arra vigyázni kell...jah és még vmi ami talán fontos lehet...bemérhetetlen, beláthatatlan, mindent elnyel? csomagtartóval rendelkezik..de tényleg..egyszer?en minden belefér...ja és talán az is mellette szól, h?ségesen kibírta a román utak minden kínját-keservét gond nélkül..ami viszont ellene szól az az, hogy nem ajánlom semmiféle prünty?b?l fölnevelkedett kamasznak, hogy hátul akár fél óránál is többet töltsön, pláne ha hosszú végtagokkal lett megáldva...

- tényleg kezdjem el sorolni?hát a ny?ttségére tekinettel..úgy nézzétek..de f?leg a kipuffogó az elmúlt egy évben..és 15 év után a h?t?-f?t? miegymás berendezése..a többi mer? apróság, semmi extra ami eltántorított volna t?le

hadd ne mondjam, h a márkaszervíz már nemigen tud mit kezdeni velük..inkább saját rafinált szerel?t igényelnek..

Fenntartási költség (3) Évjárat 1989
Előző autója? Escort Következő autója? Honda FR-V