A rizsrakéta
Feltünő, baromi gyors (192Le vátozat)!
Sokat versenyeztem vele mindenféle autó ellen a kis 1000-es suzuki-tól ami röhely volt, nem is vittem 6000 fölé ilyenkor, illetve az audi s8 és bmw m3-ig bezárólag mindent kifogtam...
Legtöbbnyire városba versenyeztem, és senki nem nyomott le, az M3-as volt velem fej-fej mellett. Persze aztán kimentünk a városból 1 2*2sávos útra, na ott 140-től úgy ment el az M3, hogy öröm volt nézni :-)
Szóval lehet ezt az autót nem szeretni, de bárki mellé odamertem állni és jó nagyogat néztek, persze csak a porfelhőt amit felkavartam előttük ;)
A rossz tulajdonsága, hogy álló rajtra nem igazán jó, hajlamos elkaparni, nehéz úgy elrajtolni, hogy ne nyikorgó hangot halljon az ember, ami csak a 2. ba váltás után szünik meg 1 kicsivel. Repülőrajtból meg nuku ellenfél, ha pont úgy van elkapva hogy 6000-re esik vissza a fordulat és gáz.
Én ajánlom mindenkinek, nagyon jó autó, ellentétbe azzal hogy 200-at elérve mintha elvágták volna a teljesítményt és elég siralmasan küszködi fel magát 240-ig.
A fék ami még nem jól sikerült, ha hosszú a hajsza és meleg van, képes túlmelegedni és nem fog kellően, ezáltal tud kellemes arcmozdulatokat idézni az emberben mikor fékbe tapos kanyar előtt és várja a hatást, de alig valami...
Egyszóval megkell tanulni vezetni meg kiismerni, utánna nem lehet baj ha elsajátítottuk a határait!!! :)
Én csak annyit mondhatok, hogy nagyon jó autó és nagyon szerettem az enyémet és sajnáltam eladni, eszméletlen sok gyönyörű pillanotom volt vele!
Persze ha megállsz lányok mellett, hogy kocsikázni hívd őket, ne azzal kezd, hogy eljönnek-e hanem azzal, hogy hány kiló és hány centi vagy, mivel hátra max 165 centi és 52 kg ami befér ;-DDD
- Nem volt ilyen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |