Pöpecül gyors a csendes:-)) és lapos
Véleményem, hogy kifogástalan sportos és csudajó kis kocsi, aki olcsón akar SPORTOS autót... 115 LE vel jól megy, de érezni hogy ez még messze van attól hogy sportkocsi legyen. ellenben a kanyartulajdonságai a féke, a motor, a belső mind azt idézi, hogy gyere tuningolj, még bírom...
Szeretek vele menni, nagyon barátságos, mindíg többet tud mint hiszem egy kanyarban... az ABS kcisit korán segít a hóban, amit nem szeretek, de mindent összevetve, ennyi pénzért ez a megbízható sportautó. Kocsi fateré volt.. hajtotta, aztán tesóé lett... hajtotta.. most az enyém.. és nagyon egyben van még mindíg valahogy... persze mindenki velem akar versenyezni, és vidámkodni:-) én szeretem.. nem zavar ha akárki legyorsul.. mert a kategóriában csak ez tudja azt amire vágytam.
a kocsi rugalmas, az ellenfelei azok inkább az ügyes új dízelek. emelkedőt nem szereti annyira.. de 3-4 ezernél nagyon szépen harap:-) szereti a friss olajat és néha a 100 as benzínt.. így azt kapja:-)))
- Eddig csak a hátsó fék búgott, volt szervízben és rendbehozták. 2 hét után megint búg.. már nem érdekel. Semmi más baja nincs. Kötelező szervíen megcsináltak mindent, megrángattág a futóművet. minden gyári állapot. Kéziféket kellett utánállítani.
- A hátsó kalaptartó műanyag foglalata romlott el sajnos.. ez tesó megoldotta valamilyen bilincsel.. azóta az is tökély:-)
IX ker, toyota szalon. Jó szervíz.. jó hozzáállás, de mellettük kell állni és irányítani őket.. mert sajnos elkeverednek a céltól néha:-)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 2000 |