GT-Four, a nőies, szeszélyes vadállat
Később 1 -2 hónap mulva kiegészítem a témát a téli élményekkel.. már várom a havat:-d
Update1: 20080315
túlvagyok a telen és egy sítúrán. :-) egyszerűen szuper autó, nagyon jól irányítható és isteni a gyorsulása, kanyarban külföldi jó utakon hihetetlen a száguldás. Ami meglepett, hogy a fékrendszerben milyen tartalékok vannak, előtte egy 1.8 as celicam volt, azon kissebb erőszak után gyengélkedett a futómű és fék.. ezen semmi ilyen nincs.. sőt barátnő is megjegyezte hogy ez a kocsi mintha most érezné jól magát.. miközben autósort előztem hegyre fölfelé 60-120 ra pillanatok alatt csomagokkal töltve..
A jobb kormányról annyit, hogy sokan kérdezik milyen... megszoktam 1 hónap alatt, egy ideig aggódtam hogy fogok így előzni, vagy vagánykodni.. de megszoktam és már a forgalomban minden magától megy.. azt mondanám hogy néha jobb is mint a Balos:) pl a koldus nem jön oda a lámpánál.. mindenhol beengednek, mindenki versenyezni akar.. nagyon feltűnő, illetve ami a legjobb mindenki balra húzódik előzésnél, én jobbra és látok mindent.. a csomagtartó használható, csak van benne egy merevítés.. emiatt csak olyan csomagokat lehet beletenni ami befér alá.. A fogyasztás meglepően jó. 12-13,5 között mozog mindegy hogy lassan vagy gyorsan megyek.. autópályás utazás alatt 160-170 es tempó és hegyi előzéssel is 12,4 lett az átlag 900 km re, 2 tankolás. A tank viszonylag kicsi. Aki ilyet vesz a futóművet nézesse nagyon át.. nekem már benne van egy 100 as ba a stabik és kormányösszekötők, de most jó.
- Most vettem, még nincs tapasztalat, csak vezetési élmény.. egyszerűen fantasztikus, zsírkirály... ez az első 250 LE körüli autóm.. hát ez idegbeteg módon gyorsul és idegbeteg stabil (jó úton, és közepes sebességen) Rossz úton nem mentem még gyorsa, de nem is fogok.. nagy sebességnél viszont könnyűsödik a kocsi és nem érezni a biztonságot, úgyhogy maradok 200 alatt inkább :-D, ajánlom mindenkinek.. vegyetek GTfour-t :-D
Ricsikirály:-) nagyon jó srác-ért hozzá, bárcsak állandóan nekem dolgozhatna:-)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | Celica 1.8 gti | Következő autója? | emellé valami öszvér kombi igáslovat... |
Verdikt | (7.9/10) |