Autók » Toyota » Carina E (1992-1998)

Carina E 1.6 XLI

Az első fecskemadár

Az ADAC szerint a világ legmegbízhatóbb autója a Toyota(20éve).SZERINTEM IS!!!!Nagyon sok autóm volt mielött ezt az autót megvettem és tudtam hogy valamiképpen kompromisszumot kell hogy kössek (család) ezért esett erre a tipusra a vállasztás.Valahogy mindenki megtalálta benne a számítását.Nagy csomagtér ,hatalmas utastér,pörgős jól húzó motor és hihetetlen motor élettartam.A valós km nem 240000 hanem ha hiszitek ha nem 380000 de ez hosszú történet.A motor por száraz soha nem volt hozzá nyulva az olajat NEM ESZI!!!!!Sajnos a leng csill ill fék elektromos ablak nem bírja ilyen sokáig de más hibálya nem volt.Papiron a 114Le nem tűnik kevésnek mégis azt mondanám hogy a 2.0 L -es jobb választásnak tűnik a teljesítménye miatt.A belső tér jónak mondható van akinek tetszik van akinek nem én speciel kicsit jellegtelennek mondanám nem lehet bele szeretni az biztos,nincs neki filingje mint pl:az elöző autóm egy Honda Prelude volt IMÁDTAM minden porcikáját!!!Ment mint a dög 2.0 16V!!!140 LE!!De sajnos abba nem fértünk el kényelmessen na meg a csomagok!Visszatérve a Toyotához nem tudom hogy lehetséges számomra is hihetetlen de 16 évessen sem rohad na ezt magyarázza meg nekem valaki!!külső formavilága még most is kimondottan szépnek mondható nem hivalkodó nem feltünösködő mégis elegáns és sportos egyben.Végezetül pedig csak annyit mondanék ha valakinek nincs túl sok pénze de ennek ellenére a családját szeretné egy biztonságos jó autóban kirándulni vinni akkor az bátran vegyen Carina E -t mert nem fogja megbánni.U.I:A Német kontra Japan autó dologról pedig majd akkor lessz érdemes vitázni ha azt a 20 év hátrányukat ledolgozták az Európai és stb. gyártók!Addig nem !!.Lásd Hibrid ,Második generációs Prius stb.(Az USA-ban is már nagyon rég a Lexus a menő nem a Merci!!)

- Lengéscsillapitók,1db kerékagycsapágy,2db elektromos ablakemelő,b.e.féknyereg.

Magam javítom.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1992