Autók » Toyota » Carina E (1992-1998)

Carina E 1.6

Az autó, ami jó

Először is a sok pisis kedvéért,akik +látnak egy szép autót és rávágják jajj de jó autó. A jó autó azt takarja mijen megbízható az(nem azt h mijen szép,menő) a carina E ezért makszimálisan jó autó,hibátlan megbízhatóságban! Kívülről szerintem szép egész jó,nekem az eleje nem igazán tetszett soha(a hűtőrács lehetett volna szebb is)a belső egész jó.Műszerfal átgondolt stb...Viszont az ajtókárpit +int nem az én izlésemnek van kitalálva,bár készségtelenül az is elnyűhetetlen anyag. Tehát az autóval nekem semmi gondom nem volt. Akit érdekelne a menetdinamika azoknak írom 1.6-os autók között kiemelkedő szinte minden 1.6-os autót állva hagy(kivéve BMW) sőt az 1.8-asok nagy részét is! De még a 2literes nehezebb autókat is pl:omega B caraván 16V-is kösztük volt. Adatok szerint gyorsulása nem egészen 10s 100-ra,de az erős motorhang miatt ez gyorsabbnak is hat. erre az autóra is igaz hisz japán,h alacsony fordulaton nem megy viszont 4500fölött el kezd élni megy mint a kisdisznó,az alacsony fordulattal járó emberek ezért nem is gondolják mit tud az autó. Ezért ajánlom jól kiforgatni had szóljon s had ragadjanak az ülésbe.Persze volt szerencsém 2.0-és carinát is próbálni na az iszonyat volt 8.8alatt volt százas tempón. Végsebességa az 1.6-nak 205/210KM/H a 2literesnek pedig 225/230KM/H.

- Jó vicc!Egy toyota sosem romlik el,ez ráklám szöveg,de tény.Nálam nem romlott el semmi rajta.Csak a szokásos kopó alkatrészeket kellett cserélni.

Toyota Pest. Elég gyorsan szervizelték az autóm. Viszont 10E km-enként 40,50Ezer pénzt ki kellett perkálnom nekik.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Megbízhatóság (10) Vezetett km 132000