Autók » Toyota » Carina E (1992-1998)

Carina E 1,6 XLI

A hatalmas csatahajó.

Hosszútávú utak miatt kellet egy megbízható kocsit szereznem. Úgy érzem sikerült.
Az ember beül és élvezi az utat. Ha akarom sportos ha akarom meglep?en öreguras a vezetése.Elöl két fotel hátul egy kanapé gondoskodik a bentlév?k kényelmér?l.
Csomagtartó a sedan kivitel miatt korlátozott a berakható dolgok mérete miatt.A két zsanér mint egy képzelet beli alabárd darabolja a táskák tartalmát.De viszont 6 ember egy heti nyaralásának cucca minden további nélkül elfér.

130-ig nincs igazán halható hangja a kocsinak viszont felette 4000-után, a hanger?vel együt n? az adrenalin szint is.Váltó nálam hidegen 1-esben ragad.Bár olajcsere lehet hogy megoldja id?vel.

Igazi családbarát kialakítása.
Sajna a ráncfelvarás nem igazán tett jót a belterén de elnézhet? hisz amit a pénzünkért kapunk az mindenért kárpótól.

- 1 db indítómotor, 1 db riasztó a La Bosh!Vissza az eredeti japán alkatrészeket.
- Extrák amik kés?bb kerültek bele:ködlámpa,napszemüveg tartó/térképlámpa,ülés alatti tároló rekesz.

Sajátszervíz!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? Corolla Liftback Következő autója? Toyota Avensis II.
Verdikt (7.6/10)

Toyota Carina E 1992